Forumi i Zemrave Shqiptare

Kthehu   Forumi i Zemrave Shqiptare > Forumi Zemra Shqiptare > Pershendetje dhe Urime
Emri i Anėtarit
Fjalėkalimi
Galeria Regjistrohu P&P Lista e Anėtarėve Kalendari Kėrkoni Postimet e Sotme Shėnoji si tė Lexuara

Pergjigju

Alternativa Teme Paraqit Modele
Mesazh i Lexuar 24-02-2009, 14:07   #931
ledja
Anetar i Nderuar

Regjistruar: 26-05-2008
Vendbanimi: itali
Postime: 365
ledja Vleresuar: Ne Maksimumledja Vleresuar: Ne Maksimumledja Vleresuar: Ne Maksimumledja Vleresuar: Ne Maksimumledja Vleresuar: Ne Maksimumledja Vleresuar: Ne Maksimumledja Vleresuar: Ne Maksimumledja Vleresuar: Ne Maksimumledja Vleresuar: Ne Maksimumledja Vleresuar: Ne Maksimumledja Vleresuar: Ne Maksimum
pershendetje
Mesazh i Lexuar 25-02-2009, 11:07   #932
Irisa
Super Moderatore

Regjistruar: 22-03-2007
Vendbanimi: PoGraDeC
Postime: 6,392
Irisa Vleresuar: Ne MaksimumIrisa Vleresuar: Ne MaksimumIrisa Vleresuar: Ne MaksimumIrisa Vleresuar: Ne MaksimumIrisa Vleresuar: Ne MaksimumIrisa Vleresuar: Ne MaksimumIrisa Vleresuar: Ne MaksimumIrisa Vleresuar: Ne MaksimumIrisa Vleresuar: Ne MaksimumIrisa Vleresuar: Ne MaksimumIrisa Vleresuar: Ne Maksimum
Mirdita :)
Mesazh i Lexuar 29-10-2009, 06:52   #933
lirik
Anetar i Nderuar

Regjistruar: 26-05-2007
Mosha: 52
Postime: 1,294
lirik Vleresuar: Shkelqyeshemlirik Vleresuar: Shkelqyeshemlirik Vleresuar: Shkelqyeshemlirik Vleresuar: Shkelqyeshemlirik Vleresuar: Shkelqyeshemlirik Vleresuar: Shkelqyeshemlirik Vleresuar: Shkelqyeshemlirik Vleresuar: Shkelqyeshem
Pershendes mikeshen time vendasen Albinen -

qe ka shum kohė qe nuk e kam pershendetur -

pasi gjat koha mungova nga forumi per shkqe te angazhimeve -
pastej talentene mrekullushme Irisen super moderatore -
po ashtu ka kohė qe nuk jemi takuar ne forum -
mandej moderatoren Naqeta moderatoren jezu Gladioatorin qe ka kohė qe nuk e kam takuar -
Administratorin Leonardin mikun tim Fenerin Bobin e te tjeret miq e dashamirė te mia duke ju uruar bukuri e mirsi te ksaj jete embelsira dashuri mbarveajtje eknaqsi jetsore qe jet sjell pra te gjith neve qe sherbejmė me penen dhe dashuri ne forume shqiptare per te miren e lexuesve Zoti le te na shperblej me te mira te ksaj bote qe te na knaqė me bukuritė e ksaj jete ju pershendes me mallė pas nje mungese te gjatė ne forum -

por nji nder shkaqet por jo kryesori shkak nuk ishte
- pse nuk arrija te hyj ktu ne ket forum -

ishte se ky forum hynte shum ngadal dhe duhej te prisja shum hapjen e ti gjat dhe si dukej gjithnji ishte i sterngarkuar nuk e ksihte metdoen e hyrjes ne te shum shpejt q ete hapet faqja dhe kjo i nevrikosė si duket shum njerz qe largohen nga ky forum -
qe ne fakt ky forum do te ishte shum ma i fuqishem e ma me shum antarė - sikur te mos kishte shum ngarkesa viruse e ngadalsime te mdha gjat hyrjes ne ket faqe si duket ky forum nuk mirmbahet nga mderatoret po e them me keqardhja por ky forum duhet te mirmbahet sespe ka emer si forum dhe do te ishte mirė te behet forum i madh kombtarė me famė dhe esht por duhet te behet shum ma terheqs -

dhe ma i shpejt e te kujdesen per te ne maskimum -
sepse ka nji titull te mirė dhe nji emer njihet shum dhe duhet te krijoj avancim shum ma te madh ti bej nja 50000 antarė pastaj te dal ne qender te vemendjes -
lirik is offline   Pergjigjuni me Citim
Mesazh i Lexuar 19-12-2009, 23:58   #934
Lordlover
Anetar i ri

Regjistruar: 19-12-2009
Postime: 1
Lordlover Neutral
pershendetje!
jam i sapo regjistruar ketu dhe nuk kam askend per zemer qe ta pershendes, keshtu po i pershendes gjithe antart e forumit e sidomos vajzat e bukura!!!
Lordlover is offline   Pergjigjuni me Citim
Mesazh i Lexuar 18-02-2010, 14:52   #935
Albani1
Anetar i ri

Regjistruar: 18-02-2010
Postime: 5
Albani1 Neutral
Si antar i ri po ju pershendes te gjitheve, me vone te shofim ke do kem me shume perzemer.
Albani1 is offline   Pergjigjuni me Citim
Mesazh i Lexuar 12-04-2010, 08:43   #936
lirik
Anetar i Nderuar

Regjistruar: 26-05-2007
Mosha: 52
Postime: 1,294
lirik Vleresuar: Shkelqyeshemlirik Vleresuar: Shkelqyeshemlirik Vleresuar: Shkelqyeshemlirik Vleresuar: Shkelqyeshemlirik Vleresuar: Shkelqyeshemlirik Vleresuar: Shkelqyeshemlirik Vleresuar: Shkelqyeshemlirik Vleresuar: Shkelqyeshem
Un nuk e di se ken ta pershendes ma parė ketu
aq shum i rrespektoj e i dua keta miq
vertet ketu ka njerz te mirė e miq te dashur qe te gzojne zemren e te knaqin me njerzi llėkun e tyre siq esht administratori i shkelqyeshem Gezim Marku
Irisa Mikesha e nderuar vendasja ime Albina poashtu nje mikeshe e e sinqert dhe e vertet pastaj feneri nimfa jesu naqeta
ju pershendes me sinqeritet e embelsi miqsore te dashur bashkatdhetarė
lirik is offline   Pergjigjuni me Citim
Mesazh i Lexuar 15-04-2010, 16:39   #937
xhoziana
Anetar i ri

Regjistruar: 15-04-2010
Postime: 5
xhoziana Neutral
pershendtejte te gjithve,besoj jam antarja me e re ne kete forum,nuk njoh asnjeri rastesisht nje miku im me solli nje link ku eshte nje interviste e babait tim; falenderoj nga zemra kush e ka vendosur dhe preferova te regjistrohesha jo me nick por me emrin tim te vertete...
xhoziana is offline   Pergjigjuni me Citim
Mesazh i Lexuar 07-09-2010, 12:27   #938
ww9149ypr
Anetar i Nderuar

Regjistruar: 16-08-2010
Postime: 168
ww9149ypr Neutral

What's more, the UGG Ultra Tall 5245 boots UK with the help of the UGG on sale auction, just allow me tell something about the UGG boots for you
ww9149ypr is offline   Pergjigjuni me Citim
Mesazh i Lexuar 08-09-2010, 11:28   #939
ww9149ypr
Anetar i Nderuar

Regjistruar: 16-08-2010
Postime: 168
ww9149ypr Neutral

Women's high heels are also staggered that the UGG Infant's Erin 5202 boots.
ww9149ypr is offline   Pergjigjuni me Citim
Pergjigju

Alternativa Teme
Paraqit Modele

Regullat e Postimit
Ju Mund tė Postoni Tema tė Reja
Ju Mund tė Postoni Pėrgjigje
Ju Mund tė Postoni Ngjitėsa
Ju Mund tė Modifikoni Postimet Tuaja

Kodi i Forumit ėshtė Hapur
Buzėqeshjet Janė Hapur
Kodi [IMG] ėshtė Hapur
Kodi HTML ėshtė Mbyllur
Kapėrcim Forumesh

Tė Gjitha Orėt janė GMT. Tani ėshtė Ora 11:39.

Mundesuar nga: vBulletin Versioni 3.6.7
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
2005-2006 ZemraShqiptare.net